SportmallLelystad       

 De meest behulpzame website van Lelystad


                  Over SportmallLelystad 


              SportmallLelystad de meest behulpzame sportsite van Lelystad!


              Over SportmallLelystad


Door het verzamelen, verwerken en doorgeven van informatie en kennis kunnen wij met SportmallLelystad een prachtig beeld geven van sportend Lelystad.

              

Fijn dat je de website bezoekt! 

Hier vertellen wij alles over SportmallLelystad


Vertel eens wat over jezelf? 

Ik ben Henk Splinter en al bijna 18 jaar sportverenigingsondersteuner. In 2018 ga ik met pensioen, maar wil toch wat voor de sport in Lelystad blijven doen. In aanloop naar die periode heb ik alvast deze sportsite opgestart.

Waarom deze Lelystadse sportsite?

Ik vind het namelijk super leuk om inwoners, sportclubs, organisaties, bedrijven en ondernemers van Lelystad en omstreken over de lokale sport te informeren. Ik denk dat veel mensen geen idee hebben dat we in Lelystad een grote verscheidenheid aan sporten bezitten. 

Hoe werk je? 

Door het verzamelen, verwerken en doorgeven van informatie en kennis geven wij een goed beeld van sportverenigingen, individuele sporten en sport als middel zoals gezondheid en niet te vergeten onze sportende jeugd.Daarnaast doen we ons best om via Info4sportclubs bestuurders en kader van sportclubs te voorzien van nuttige informatie.


Wat wil je met SportmallLelystad 

SportmallLelystad wil een inspiratie bon zijn voor de lokale sport voor jong en oud en de kennis over sport in en om Lelystad vergroten. Op 1 maart 2018 wil ik met mijn site naar gemiddeld 20 bezoekers per dag. En dat is best een uitdaging!

Slogan? 

SportmallLelystad | "Meest behulpzame website voor Lelystad". Het geeft praktische informatie, voorlichting, trends, tips, media artikelen en onlineblogs. 


SportmallLelystad is mijn bijdrage aan vrijwilligerswerk. 

 

 

 Henk Splinter

Sport verbindt!

Burger Support verbindt dagelijks werkzoekenden met werkgevers en doet dit op basis van bepaalde condities. 
Een goede conditie maakt een werknemer en werkgever interessant. Als personeelsspecialist hechten wij grote waarde aan kandidaten die op sportgebied actief zijn en geeft hen voordelen in de competitie met andere potentiële kandidaten.

Blijf in beweging en zorg voor een gezonde mobiliteit.

SportmallLelystad is een initiatief van Henk Splinter en een welkome aanwinst als sportinformatiesite voor Lelystad. 

Dit juichen wij van harte toe.

Met sportieve groet, 

 

Marcel Burger 

mede-eigenaar Burger Support BV